Beugel hond - Dierenkliniek & Trimsalon Europaplein - św dierenarts in Amsterdam
  Europaplein 19
1078 GS AMSTERDAM
020 - 664 20 94
   
Dierenkliniek & Trimsalon
Europaplein
   
Nederlands English Francais Deutsch
Espanol Turkish Chinese Arabische Emiraten
 

Beugel hond


Net als bij mensen kunnen ook bij dieren problemen ontstaan aan het gebit. Dierenkliniek & Trimsalon te Amsterdam bezit een grote expertise in tandheelkunde bij dieren. Wij hebben ruime ervaring in het corrigeren van de stand van hondengebitten. Vaak maken we daarbij gebruik van een beugel. Elke hond is gebaat bij een goedwerkend gebit. Met een beugel kan uw hond in korte tijd van zijn gebitsproblemen worden afgeholpen. Laat dierenarts Lamberts het gebit van uw hond bekijken om te bezien welke mogelijkheden er zijn.

Een beugel voor een hond is net zo effectief als een beugel voor een mens. In tegenstelling tot een mens, heeft een hond een scharend gebit. Een beugel bij een hond kan hierdoor al binnen enkele maanden het gewenste resultaat boeken. Bij de hond wordt niet zozeer het cosmetische effect beoogd, maar met name een goede gezondheid.

Een beugel voor uw hond kan vrij eenvoudig worden aangemeten. Dierenkliniek & Trimsalon Europaplein beschikt over diverse methodes en technieken. Met een gipsafdruk kunnen we een beugel op maat maken voor uw hond en even later in zijn bek plaatsen. Deze behandelingen vinden plaats onder narcose.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Dierenkliniek & Trimsalon Europaplein.

 
foto van Studio Pets ©
foto van Studio Pets ©
foto van Studio Pets ©
Huisvisites voor dieren | Disclaimer | Algemene Voorwaarden | Sitemap
Hondentrimsalon - Hondenkapsalon - Sterilisatie kat - Sterilisatie hond - Dierenarts Amsterdam - Hond jeuk - Katten trimsalon - Dierenkliniek Amsterdam - Zieke hond - Gebit hond
Zieke kat - Konijn tanden - Gebit kat - Konijnen dierenarts - Trimsalon Amsterdam - Vogel dierenarts - Dierenarts aan huis - Dierenarts Amsterdam zuid - Reptielen dierenarts - Beugel hond