Dierenkliniek & Trimsalon Europaplein
  Europaplein 19
1078 GS AMSTERDAM
020 - 664 20 94
   
Dierenkliniek & Trimsalon
Europaplein
   
Nederlands English Francais Deutsch
Espanol Turkish Chinese Arabische Emiraten
 

Home

Welkom op de website van Dierenkliniek & Trimsalon Europaplein


Dierenkliniek

Dierenkliniek Europaplein bestaat al sinds 1973 en heeft altijd aan de top van de Nederlandse diergeneeskunde gefungeerd.
Wij werken volgens het Compassionate care principe: optimale zorg voor het dier en de mens achter het dier. Om dit te kunnen waarmaken moet er zowel bij artsen als assistentes veel diergeneeskundige kennis aanwezig zijn. Door de continue trainingen die zij volgen krijgt uw huisdier altijd de beste behandeling.

De dierenartsen en assistentes zullen er alles aan doen om u en uw huisdieren zo goed mogelijk van dienst te zijn en het bezoek aan onze kliniek zo aangenaam mogelijk te laten verlopen.


Trimsalon

Sinds begin 2005 heeft Dierenkliniek Europaplein zich uitgebreid met een trimsalon. Trimsalon Europaplein biedt totale vachtverzorging voor uw dier. Daarbij kan bij een door de trimster geconstateerd veterinair probleem direct een dierenarts geraadpleegd worden.

Trimsalon Europaplein is gespecialiseerd in het trimmen van honden, katten en konijnen. Daarnaast is het een dermatologische trimsalon. Door de samenwerking op dermatologisch gebied met de dierenartsen kunnen speciale behandelingen ingesteld worden, zoals wassingen en dergelijke. Hierdoor zijn al veel dieren van hun huidklachten verlost!
 
foto van Studio Pets
foto van Studio Pets
foto van Studio Pets
  Huisvisites voor dieren | Pet Travel Clinic | Disclaimer | Algemene Voorwaarden | Sitemap