Dierenkliniek & Trimsalon Europaplein - ķw dierenarts in Amsterdam
  Europaplein 19
1078 GS AMSTERDAM
020 - 664 20 94
   
Dierenkliniek & Trimsalon
Europaplein
   
Nederlands English Francais Deutsch
Espanol Turkish Chinese Arabische Emiraten
 

Dierenkliniek > Artis

Artis

Doordat dierenarts Wolters van 1974 tot 1980 als assistent in de praktijk van dierenarts Erken bij Artis heeft gewerkt en mede door zijn jarenlange ervaring bij Stichting AAP, is hij in 1997 gevraagd om de veterinaire staf van Artis te komen versterken. Deze bestaat uit verschillende dierenartsen, waarvan een in vaste dienst en een aantal parttime dierenartsen, waaronder drs. Wolters. De parttimers nemen tevens een deel van de weekenddiensten voor hun rekening.

Drs. Wolters is gemiddeld 1 ŗ 2 dagen per week in Artis om dieren te behandelen of om de vaste dierenarts te assisteren bij bijv. operaties. Of het nu is om een Siberische tijger te steriliseren, kleine pandabeertjes te vaccineren, een baarmoederontsteking van een wolvin of een darmprolaps van een cobra, bij ieder dier in de dierentuin wordt er weer een beroep gedaan op de ervaring uit de 'gewone' praktijk.

De ervaring met (mens)apen komt hierbij goed van pas en door de vele contacten met deskundigen en instituten voor bijzondere dieren wordt de kennis en ervaring op het gebied van exotische dieren elke dag uitgebreid. Daardoor hebben vele bezitters van met name papegaaien en reptielen hun weg inmiddels naar onze praktijk gevonden.

 behandeling tijger Artis

artis behandeling olifant
  Huisvisites voor dieren | Pet Travel Clinic | Disclaimer | Algemene Voorwaarden | Sitemap