Dierenkliniek & Trimsalon Europaplein - ķw dierenarts in Amsterdam
  Europaplein 19
1078 GS AMSTERDAM
020 - 664 20 94
   
Dierenkliniek & Trimsalon
Europaplein
   
Nederlands English Francais Deutsch
Espanol Turkish Chinese Arabische Emiraten
 

Dierenkliniek > Praktijk > Geschiedenis

Geschiedenis van de praktijk

Onze dierenkliniek aan het Europaplein in Amsterdam bestaat al sinds 1973. Veertig jaar aan groeiende kennis, ervaring en faciliteiten heeft geleid tot een praktijk waar uitgebreide en hoogstaande diergeneeskundige zorg geleverd wordt.

Ons deskundige team van dierenartsen en assistentes werkt samen om onze patiŽnten de beste behandeling te geven. Door regelmatige nascholing houden wij onze kennis op hoog niveau en kunnen we onze patiŽnten de beste en nieuwste behandelmethoden bieden. Persoonlijke zorg en aandacht staan bij ons hoog in het vaandel.

Bijna elke behandeling of operatie kan in onze dierenkliniek uitgevoerd worden. Bij onze expertises kunt u meer lezen over onze verschillende deskundigheidsgebieden. Uiteraard zijn we er ook voor de preventieve zorg in de vorm van vaccinaties, ontwormadviezen en dieetvoeding.

Naast het behandelen van honden, katten, konijnen en knaagdieren hebben wij specifieke kennis van vogels, reptielen en wildlife. Als enige in Amsterdam bieden wij diergeneeskundige hulp en adviezen voor vissen. Al meer dan twee decennia zijn wij als kliniek verbonden aan Artis en Stichting AAP.

Wij, het veterinair team van Dierenkliniek & Trimsalon Europaplein, zullen er alles aan doen om u en uw huisdier(en) zo goed mogelijk van dienst te zijn.

 receptie dierenkliniek europaplein

  Huisvisites voor dieren | Pet Travel Clinic | Disclaimer | Algemene Voorwaarden | Sitemap