Dierenkliniek & Trimsalon Europaplein - ķw dierenarts in Amsterdam
  Europaplein 19
1078 GS AMSTERDAM
020 - 664 20 94
   
Dierenkliniek & Trimsalon
Europaplein
   
Nederlands English Francais Deutsch
Espanol Turkish Chinese Arabische Emiraten
 

Dierenkliniek > Praktijk

Praktijk dierenkliniek

Onze dierenkliniek aan het Europaplein in Amsterdam bestaat al sinds 1973. Veertig jaar aan groeiende kennis, ervaring en faciliteiten heeft geleid tot een praktijk waar uitgebreide en hoogstaande diergeneeskundige zorg geleverd wordt.

Ons deskundige team van dierenartsen en assistentes werkt samen om onze patiŽnten de beste behandeling te geven. Door regelmatige nascholing houden wij onze kennis op hoog niveau en kunnen we onze patiŽnten de beste en nieuwste behandelmethoden bieden. Persoonlijke zorg en aandacht staan bij ons hoog in het vaandel. De precieze mogelijkheden van onze praktijk vindt u hier.

In oktober 2000 zijn we in ons huidige pand getrokken. Op de pagina met een kleine rondleiding door de praktijk kunt u zien dat we over twee behandelkamers beschikken, een operatiekamer, een speciale tandheelkunderuimte en een grote receptie waar u terecht kunt voor adviezen, dieetvoer en het afhalen van medicijnen. Het feit dat we alleen op afspraak werken, betekent: altijd even bellen voor een afspraak en geen wachttijden meer!

Wij zullen er alles aan doen om u en uw huisdieren zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Verder is er informatie over:
 receptie dierenkliniek europaplein

  Huisvisites voor dieren | Pet Travel Clinic | Disclaimer | Algemene Voorwaarden | Sitemap