Dierenkliniek & Trimsalon Europaplein - úw dierenarts in Amsterdam
  Europaplein 19
1078 GS AMSTERDAM
020 - 664 20 94
   
Dierenkliniek & Trimsalon
Europaplein
   
Nederlands English Francais Deutsch
Espanol Turkish Chinese Arabische Emiraten
 

Dierenkliniek > Praktijk > Rondleiding

Rondleiding

Receptie/apotheek
De receptie en apotheek is geopend op maandag, dinsdag en donderdag van 08.30-19.00 uur, op woensdag en vrijdag van 08.30-18.00 uur en op zaterdag 10.00-14.00 uur. Hier kunt u afspraken maken voor een bezoek aan een van de dierenartsen of voor een operatie. Ook kunt u hier terecht voor het afhalen van medicijnen, dieetvoeders, wormmiddelen, vlooienbestrijdingsmiddelen en dergelijke. Voor voorlichting over (na)behandeling, het gebruik van medicijnen of voor vragen over de te verwachten kosten, staan onze assistentes altijd voor u klaar!

Wachtkamer
Omdat er alleen op afspraak gewerkt wordt, hoeft u bijna nooit meer lang in de wachtkamer te zijn. Het kan soms voorkomen dat u iets langer moet wachten, bijvoorbeeld als er een spoedgeval binnenkomt. In dit geval staat er een koffieautomaat tot uw beschikking waar u gratis gebruik van mag maken. Daarnaast is er volop interessante lectuur aanwezig.

Behandelkamers
De beide behandelkamers zijn in elkaars spiegelbeeld ingedeeld. Hierdoor kunnen - indien nodig - twee dierenartsen tegelijkertijd spreekuur houden en gebruik maken van de laboratoriumfaciliteiten tussen de kamers in. Beide kamers zijn uitgerust met een elektronische bestuurde spreekkamertafel. Dit heeft als voordeel dat er nooit getild hoeft te worden met zware dieren. Verder staan hier alle diagnostische hulpmiddelen ter beschikking van de dierenartsen. Ook is er in elke spreekkamer een computer aanwezig die op ons centrale computersysteem is aangesloten. Hierdoor kunnen wij altijd terugvinden wat er tijdens de spreekuren met een dier gebeurd is.

Operatiekamer
Onze operatiekamer is voorzien van moderne narcoseapparatuur. Naast de inspuitbare narcosemiddelen maken wij ook gebruik van gasnarcose. Vanzelfsprekend hebben wij bewakingsapparatuur om het hart en de ademhaling tijdens de operatie te controleren.

Opname
De opnameruimte is voorzien van hokken met elektrische vloerverwarming. Dit maakt het mogelijk de opgenomen dieren te huisvesten in comfortabele, warme onderkomens en ze de nazorg te geven die ze nodig hebben. Voor reptielen hebben wij een speciaal opnamehok met verwarmingslampen.

Tandheelkunde
De tandheelkunde ruimte is speciaal voor gebitsbehandelingen en grote tandheelkundige ingrepen ingericht. Naast de bekende tandartsborenunit is er ook een tandheelkundig röntgenapparaat aanwezig. Tandsteen verwijderen en het gebit polijsten zijn onderdeel van een eenvoudige gebitsbehandeling.

 
rondleiding door praktijk
rondleiding door praktijk
rondleiding door praktijk
rondleiding door praktijk
rondleiding door praktijk
rondleiding door praktijk
rondleiding door praktijk
rondleiding door praktijk
rondleiding door praktijk
rondleiding door praktijk
rondleiding door praktijk
  Huisvisites voor dieren | Pet Travel Clinic | Disclaimer | Algemene Voorwaarden | Sitemap