Dierenkliniek & Trimsalon Europaplein - úw dierenarts in Amsterdam
  Europaplein 19
1078 GS AMSTERDAM
020 - 664 20 94
   
Dierenkliniek & Trimsalon
Europaplein
   
Nederlands English Francais Deutsch
Espanol Turkish Chinese Arabische Emiraten
 

Dierenkliniek > Verzekeringen

Verzekeringen

Zoals iedere dierenbezitter wel weet, kunnen de kosten van de behandeling van een huisdier behoorlijk oplopen. Vooral bij internistisch onderzoek (röntgenfoto’s, bloedonderzoek, echografie) en operatieve ingrepen, al dan niet na een ongeval, kunnen de bedragen een forse aanslag zijn op het budget. En hoewel we het heel normaal vinden dat wij zelf tegen ziektekosten zijn verzekerd, vinden we dit voor onze huisdieren niet zo vanzelfsprekend. Deze gereserveerde houding is mogelijk ten dele ontstaan na slechte ervaringen met malafide verzekeringsmaatschappijen in het verleden. Er zijn echter momenteel in Nederland twee betrouwbare en betaalbare huisdierverzekeringen op de markt die het overwegen meer dan waard zijn: Petplan en Proteq Verzekering.

Een kat kan bijvoorbeeld al vanaf € 7,34 per maand verzekerd worden in een basispakket.
De premie voor de hondenverzekering wordt bepaald door de leeftijd en het gewicht van de hond. Bovendien is het mogelijk een aantal preventieve behandelingen, zoals castratie, sterilisatie, alsmede entingen, ontwormingen en vlooienbehandeling mee te verzekeren. Hierdoor is het mogelijk om uw huisdier altijd de meest optimale behandeling te geven.
Tegenwoordig bestaan er ook verzekeringen voor konijnen en bepaalde vogels.

Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de websites van:

Petplan: www.petplan.nl
Proteq : www.proteqdierenzorg.nl

Proteq en Petplan zijn de twee grootste aanbieders en hebben een grotere verzekeringsmaatschappij achter zich staan. Beide aanbieders hebben zo hun eigen pluspunten dus vergelijkt u dus vooral goed! Er zijn meer spelers op de markt. Wij bevelen deze niet aan omdat of de kwaliteit veelal te wensen overlaat of we nog te weinig ervaring met de verzekering hebben.

klik voor petplan verzekeringen                 algemeen


 
logo petplan verzekeringen

algemeen

  Huisvisites voor dieren | Pet Travel Clinic | Disclaimer | Algemene Voorwaarden | Sitemap