Gebit hond - Dierenkliniek & Trimsalon Europaplein - św dierenarts in Amsterdam
  Europaplein 19
1078 GS AMSTERDAM
020 - 664 20 94
   
Dierenkliniek & Trimsalon
Europaplein
   
Nederlands English Francais Deutsch
Espanol Turkish Chinese Arabische Emiraten
 

Gebit hond


Maakt u zich zorgen over het gebit van uw hond? Dierenkliniek & Trimsalon Europaplein heeft reeds meer dan 35 jaar ervaring met veterinaire tandheelkunde! De opgebouwde expertise van dierenarts Lamberts is dusdanig dat hij menig probleem aan het gebit van uw hond kan verhelpen.

Problemen aan het gebit van uw hond kunt u onder meer herkennen aan: stank uit de bek, kwijlen, tandenknarsen, verkleurde tanden, verminderde eetlust en moeite met het oppakken van voeding. Een gebitsbehandeling is geen overbodige luxe, een goed gebit is voor elke hond essentieel. Uw dier knapt er geheid van op. Overweeg daarom een consult bij dierenarts Lamberts of laat uw eigen dierenarts u naar ons doorverwijzen.

Voorafgaand aan de behandeling van het gebit van uw hond, vindt er eerst (telefonisch) een intake met u plaats en zullen wij een gezondheidscontrole van uw dier uitvoeren. Vervolgens brengen wij uw hond onder narcose om een tandheelkundig onderzoek uit te kunnen voeren. Op basis van de bevindingen en de diagnose komen wij tot de juiste behandeling. Dat kan een eenvoudige gebitsreiniging omvatten, maar bijvoorbeeld ook een wortelkanaalbehandeling, het aanmeten van een beugel, het plaatsen van kronen en verdere kaakchirurgie.

Wilt u meer informatie over een behandeling van het gebit van uw hond? Neem dan contact op met Dierenkliniek & Trimsalon Europaplein. Wij vertellen u er graag meer over.

 
foto van Studio Pets ©
foto van Studio Pets ©
foto van Studio Pets ©
Huisvisites voor dieren | Disclaimer | Algemene Voorwaarden | Sitemap
Hondentrimsalon - Hondenkapsalon - Sterilisatie kat - Sterilisatie hond - Dierenarts Amsterdam - Hond jeuk - Katten trimsalon - Dierenkliniek Amsterdam - Zieke hond - Gebit hond
Zieke kat - Konijn tanden - Gebit kat - Konijnen dierenarts - Trimsalon Amsterdam - Vogel dierenarts - Dierenarts aan huis - Dierenarts Amsterdam zuid - Reptielen dierenarts - Beugel hond