Gebit kat - Dierenkliniek & Trimsalon Europaplein - św dierenarts in Amsterdam
  Europaplein 19
1078 GS AMSTERDAM
020 - 664 20 94
   
Dierenkliniek & Trimsalon
Europaplein
   
Nederlands English Francais Deutsch
Espanol Turkish Chinese Arabische Emiraten
 

Gebit kat


Maakt u zich zorgen over het gebit van uw kat? Dierenkliniek & Trimsalon Europaplein heeft reeds meer dan 35 jaar ervaring met veterinaire tandheelkunde! De opgebouwde expertise van dierenarts Lamberts is dusdanig dat hij menig probleem aan het gebit van uw kat kan verhelpen.

Problemen aan het gebit van uw kat herkent u bijvoorbeeld aan: stank uit de bek, kwijlen, klapperen met tanden en het uit de bek laten vallen van voedsel. Een slecht gebit kan zeer pijnlijk zijn. Aarzel daarom niet langer en kies voor een effectieve behandeling van het gebit van uw kat.

Voorafgaand aan de behandeling van het gebit van uw kat, vindt er eerst (telefonisch) een intake met u plaats en zullen wij een gezondheidscontrole van uw dier uitvoeren. Vervolgens brengen wij uw kat onder narcose om een tandheelkundig onderzoek uit te kunnen voeren. Op basis van de bevindingen en de diagnose komen wij tot de juiste behandeling. Dat kan een eenvoudige gebitsreiniging omvatten, maar bijvoorbeeld ook een wortelkanaalbehandeling, het aanmeten van een beugel, het plaatsen van kronen en verdere kaakchirurgie.

Twijfelt u welke behandeling voor het gebit van uw kat geschikt is of weet u niet waar u met uw kat terecht kunt? Laat u zich dan door ons adviseren.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Dierenkliniek & Trimsalon Europaplein.

 
foto van Studio Pets ©
foto van Studio Pets ©
foto van Studio Pets ©
Huisvisites voor dieren | Disclaimer | Algemene Voorwaarden | Sitemap
Hondentrimsalon - Hondenkapsalon - Sterilisatie kat - Sterilisatie hond - Dierenarts Amsterdam - Hond jeuk - Katten trimsalon - Dierenkliniek Amsterdam - Zieke hond - Gebit hond
Zieke kat - Konijn tanden - Gebit kat - Konijnen dierenarts - Trimsalon Amsterdam - Vogel dierenarts - Dierenarts aan huis - Dierenarts Amsterdam zuid - Reptielen dierenarts - Beugel hond