Sterilisatie hond - Dierenkliniek & Trimsalon Europaplein - w dierenarts in Amsterdam
  Europaplein 19
1078 GS AMSTERDAM
020 - 664 20 94
   
Dierenkliniek & Trimsalon
Europaplein
   
Nederlands English Francais Deutsch
Espanol Turkish Chinese Arabische Emiraten
 

Sterilisatie hond


Voor de sterilisatie van uw hond bent u bij Dierenkliniek & Trimsalon Europaplein in Amsterdam op een vertrouwd adres. Wij staan als dierenkliniek bekend om ons compassionate care principe. Dit houdt in dat wij niet alleen het beste willen voor uw hond maar ook voor u.

Bij vrouwelijke dieren zien we regelmatig problemen ontstaan door de voortplantingsorganen. Vroeg gecastreerde teven en poezen lopen een veel kleinere kans op het ontstaan van melklijsttumoren. De kans op ontstekingen en tumoren van de baarmoeder en de eierstokken is zelfs nihil na castratie.

Dierenkliniek & Trimsalon Europaplein werkt uitsluitend met de best opgeleide en ruim ervaren dierenartsen, wij hebben allemaal onze eigen specialisaties. U kunt er gerust op vertrouwen dat in geval van sterilisatie uw hond bij ons in uitstekende handen is. Naast de reguliere methode om de sterilisatie van uw hond uit te voeren, kunnen wij tegenwoordig ook een laparoscopische sterilisatie van uw hond verzorgen. Hiervoor werken wij samen met dierenarts specialist Klaas Vos. De sterilisatie van een hond middels een kijkoperatie is vrijwel pijnloos en uw hond is daardoor ng sneller weer de oude.

Overweegt u een (laparoscopische) sterilisatie van uw hond? Laat u zich dan door ons informeren over de mogelijkheden. Neem voor meer informatie contact op met Dierenkliniek & Trimsalon Europaplein.

 
foto van Studio Pets
foto van Studio Pets
foto van Studio Pets
Huisvisites voor dieren | Disclaimer | Algemene Voorwaarden | Sitemap
Hondentrimsalon - Hondenkapsalon - Sterilisatie kat - Sterilisatie hond - Dierenarts Amsterdam - Hond jeuk - Katten trimsalon - Dierenkliniek Amsterdam - Zieke hond - Gebit hond
Zieke kat - Konijn tanden - Gebit kat - Konijnen dierenarts - Trimsalon Amsterdam - Vogel dierenarts - Dierenarts aan huis - Dierenarts Amsterdam zuid - Reptielen dierenarts - Beugel hond