Sterilisatie kat - Dierenkliniek & Trimsalon Europaplein - św dierenarts in Amsterdam
  Europaplein 19
1078 GS AMSTERDAM
020 - 664 20 94
   
Dierenkliniek & Trimsalon
Europaplein
   
Nederlands English Francais Deutsch
Espanol Turkish Chinese Arabische Emiraten
 

Sterilisatie kat


U zoekt een betrouwbaar adres voor de sterilisatie van uw kat? U wilt van haar krolse gedrag af en u wilt graag deskundig advies? Dan bent u bij Dierenkliniek & Trimsalon Europaplein in Amsterdam aan het juiste adres. Wij zijn ruim ervaren en deskundig op het gebied van medische ingrepen en behandelingen van huisdieren, waaronder de sterilisatie van kat en hond.

Bij vrouwelijke dieren zien we regelmatig problemen ontstaan door de voortplantingsorganen. Vroeg gecastreerde teven en poezen lopen een veel kleinere kans op het ontstaan van melklijsttumoren. De kans op ontstekingen en tumoren van de baarmoeder en de eierstokken is zelfs nihil na castratie.

Als ervaren dierenkliniek hebben wij al ontelbare keren de sterilisatie van een kat uitgevoerd. Ons uitgangspunt is dat zowel het huisdier als diens eigenaar het beste verdienen, dit noemen wij het compassionate care principe. Met een voorafgaande gezondheidscontrole bekijken wij of de sterilisatie van uw kat veilig kan worden uitgevoerd. Daarna volgt pas de ingreep en een goede nazorg.

Uiteraard bieden wij naast de sterilisatie van kat en hond ook andere (operatieve) behandelingen. U kunt in onze dierenkliniek bijvoorbeeld terecht voor advies en behandeling op het gebied van dermatologie, tandheelkunde en orthopedie.

Meer weten over de mogelijkheden van de sterilisatie van uw kat of hond?

Neem contact op met Dierenkliniek & Trimsalon Europaplein.

 
foto van Studio Pets ©
foto van Studio Pets ©
foto van Studio Pets ©
Huisvisites voor dieren | Disclaimer | Algemene Voorwaarden | Sitemap
Hondentrimsalon - Hondenkapsalon - Sterilisatie kat - Sterilisatie hond - Dierenarts Amsterdam - Hond jeuk - Katten trimsalon - Dierenkliniek Amsterdam - Zieke hond - Gebit hond
Zieke kat - Konijn tanden - Gebit kat - Konijnen dierenarts - Trimsalon Amsterdam - Vogel dierenarts - Dierenarts aan huis - Dierenarts Amsterdam zuid - Reptielen dierenarts - Beugel hond