Trimsalon Amsterdam - Dierenkliniek & Trimsalon Europaplein - św dierenarts in Amsterdam
  Europaplein 19
1078 GS AMSTERDAM
020 - 664 20 94
   
Dierenkliniek & Trimsalon
Europaplein
   
Nederlands English Francais Deutsch
Espanol Turkish Chinese Arabische Emiraten
 

Trimsalon Amsterdam


Zoekt u een adres voor een goede trimsalon voor uw dier? Trimsalon Europaplein in Amsterdam gaat uitsluitend te werk met een team van gemotiveerde trimsters. Onze medewerkers zijn allemaal gediplomeerd. Zij kunnen tevens de huidconditie van uw huisdier beoordelen en indien nodig met een van onze dierenartsen tot een aanvullende behandeling overgaan.

U wilt natuurlijk een behandeling die naadloos past bij de vacht en het huidtype van uw huisdier. Dierenkliniek & Trimsalon Europaplein te Amsterdam gaat zeer nauwgezet, deskundig en gedegen te werk. Daar mag u op vertrouwen. Wij informeren u graag over de precieze mogelijkheden.

In onze trimsalon komen dieren uit Amsterdam, maar ook van ver daarbuiten. Dat komt omdat wij ervaring hebben met alle rassen! Dat geldt niet alleen voor honden, maar ook voor katten en konijnen. In onze trimsalon in Amsterdam ervaren wij dagelijks dat trimmen van groot belang is voor een gezonde vacht. Een juiste en regelmatige trimbeurt voorkomt ernstige huidaandoeningen.

Wilt u een afspraak maken in onze trimsalon te Amsterdam?

Neem dan contact op met Dierenkliniek & Trimsalon Europaplein.

 
foto van Studio Pets ©
foto van Studio Pets ©
foto van Studio Pets ©
Huisvisites voor dieren | Disclaimer | Algemene Voorwaarden | Sitemap
Hondentrimsalon - Hondenkapsalon - Sterilisatie kat - Sterilisatie hond - Dierenarts Amsterdam - Hond jeuk - Katten trimsalon - Dierenkliniek Amsterdam - Zieke hond - Gebit hond
Zieke kat - Konijn tanden - Gebit kat - Konijnen dierenarts - Trimsalon Amsterdam - Vogel dierenarts - Dierenarts aan huis - Dierenarts Amsterdam zuid - Reptielen dierenarts - Beugel hond